Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 412pk 435pk +5.6%
Koppel 550nm 575nm +4.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Holden Commodore is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor u Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk. Via deze methode hoef je zelfs de Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk!

Stage 2 Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk. Hierbij pas je de Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk haalt.

Stage 2 Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Holden Commodore 6.0 V8 Clubsport 412pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Holden chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Holden .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Holden en bent u uw Holden auto dus even kwijt.