Holden Monaro 5.7 V8 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Holden monaro 5.7 v8 306pk

Stage 1 Holden Monaro 5.7 V8 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 325pk +6.2%
Koppel 460nm 480nm +4.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Holden Monaro 5.7 V8 306pk?

Het motormanagementsysteem van uw Holden Monaro is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Holden Monaro een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Holden Monaro 5.7 V8 306pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Holden Monaro tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Holden Monaro 5.7 V8 306pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Harder geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Holden Monaro 5.7 V8 306pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Holden Monaro 5.7 V8 306pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Holden Monaro 5.7 V8 306pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Holden Monaro 5.7 V8 306pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Holden Monaro 5.7 V8 306pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van de beste Holden Monaro 5.7 V8 306pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Holden Monaro 5.7 V8 306pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Holden Monaro 5.7 V8 306pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Holden Monaro 5.7 V8 306pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Holden Monaro 5.7 V8 306pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Holden Monaro 5.7 V8 306pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Holden Monaro 5.7 V8 306pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Holden Monaro 5.7 V8 306pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Holden Monaro 5.7 V8 306pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Holden Monaro 5.7 V8 306pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Holden Monaro 5.7 V8 306pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Holden Monaro 5.7 V8 306pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jaguar externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Holden baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Holden auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.