Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford puma 1.5 ecoblue 120pk

Stage 1 Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 300nm 340nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Ford Puma een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Puma kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Puma is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Ford Puma chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Puma veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • Exclusief gebruik van goede Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk

Ontdek wat auto chip tunen voor u Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk haalt.

Deze vorm van Ford Puma 1.5 Ecoblue 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

BMW ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.