Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 92pk 115pk +25%
Koppel 230nm 260nm +13%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer tunen. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk​
 • Harder geluid
 • Meer vermogen uit uw Citroën
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk. Hierbij pas je de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 e-HDI 8V 92pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Citroën .

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.