Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 92pk 115pk +25%
Koppel 230nm 260nm +13%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk?

De standaard software in de ecu van uw Citroën C4 Cactus is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Citroën C4 Cactus chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik van uw Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk kan worden!
 • De beste Citroën C4 Cactustuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk met meer kracht, zonder dat je Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk genoemd. Hierbij pas je de Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk auto.

Zo doen wij naast Citroën C4 Cactus 1.6 e-HDI 8V 92pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Renault
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.