Chevrolet Equinox 2.4i 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Chevrolet Equinox 2.4i 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 200pk +9.9%
Koppel 233nm 260nm +11.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Equinox 2.4i 182pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Chevrolet Equinox vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het tunen van uw Chevrolet auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet Equinox gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Chevrolet Equinox 2.4i 182pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Chevrolet Equinox meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Equinox 2.4i 182pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Chevrolet Equinox 2.4i 182pk​
 • Beter geluid
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, remappenChevrolet Equinox 2.4i 182pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Equinox 2.4i 182pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Equinox 2.4i 182pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Chevrolet Equinox 2.4i 182pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Equinox 2.4i 182pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Equinox 2.4i 182pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Equinox 2.4i 182pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Equinox 2.4i 182pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Chevrolet Equinox 2.4i 182pk kan worden!
 • De beste Chevrolet Equinoxchiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Chevrolet Equinox 2.4i 182pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Equinox 2.4i 182pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Equinox 2.4i 182pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Equinox 2.4i 182pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Equinox 2.4i 182pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Equinox 2.4i 182pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Equinox 2.4i 182pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Chevrolet Equinox 2.4i 182pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chevrolet Equinox 2.4i 182pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Equinox 2.4i 182pk. Hierbij pas je de Chevrolet Equinox 2.4i 182pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Equinox 2.4i 182pk haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Equinox 2.4i 182pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Equinox 2.4i 182pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Subaru motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.