Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 3.1 v6 170pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 190pk +11.8%
Koppel 258nm 280nm +8.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Chevrolet Malibu tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Chevrolet Malibu meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk.

Specialistische Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Malibu 3.1 V6 170pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Maserati ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.