Chevrolet Camaro 2.0T 272pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet camaro 2.0t 272pk

Stage 1 Chevrolet Camaro 2.0T 272pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 272pk 300pk +10.3%
Koppel 390nm 450nm +15.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Camaro 2.0T 272pk auto kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet Camaro 2.0T 272pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Chevrolet Camaro 2.0T 272pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Chevrolet Camaro kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Chevrolet Camaro 2.0T 272pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Camaro 2.0T 272pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Camaro 2.0T 272pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Camaro 2.0T 272pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Goede Chevrolet Camarotuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Chevrolet Camaro 2.0T 272pk wordt!
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Chevrolet Camaro 2.0T 272pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Camaro 2.0T 272pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Camaro 2.0T 272pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Chevrolet Camaro 2.0T 272pk is een populaire manier om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Camaro 2.0T 272pk.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Camaro 2.0T 272pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Chevrolet Camaro 2.0T 272pk. Via deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Camaro 2.0T 272pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Camaro 2.0T 272pk met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Camaro 2.0T 272pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet Camaro 2.0T 272pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Camaro 2.0T 272pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Camaro 2.0T 272pk chiptuning. Je Chevrolet Camaro 2.0T 272pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Camaro 2.0T 272pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Chevrolet .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.