Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet captiva 2.2 vcdi 184pk

Stage 1 Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 200pk +8.7%
Koppel 400nm 430nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Chevrolet Captiva chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk
 • Goede Chevrolet Captivatuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk genoemd. Je Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Captiva 2.2 VCDI 184pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.