Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet corvette 6.0 v8 400pk

Stage 1 Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 400pk 420pk +5%
Koppel 540nm 570nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk?

De ecu software van uw Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Chevrolet Corvette door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Chevrolet Corvette heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk. Je Chevrolet Corvette zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk​
 • Sportiever karakter uit uw Chevrolet
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk chiptuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk. Zonder de Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk genoemd. Je Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Corvette 6.0 V8 400pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Porsche
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.