Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet uplander 3.5 v6 203pk

Stage 1 Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 203pk 230pk +13.3%
Koppel 298nm 330nm +10.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Chevrolet Uplander tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk?​

Bij stage one tuning Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk kan doen:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk
 • Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk. Via deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk.

Zo doen wij buiten Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Chevrolet Uplander 3.5 V6 203pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

BMW bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.