Cadillac STS 4.6 V8 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac sts 4.6 v8 320pk

Stage 1 Cadillac STS 4.6 V8 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 340pk +6.3%
Koppel 427nm 445nm +4.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Cadillac STS 4.6 V8 320pk kan doen:

De ecu software van uw Cadillac STS 4.6 V8 320pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Cadillac STS door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Cadillac STS zult u merken dat uw Cadillac STS 4.6 V8 320pk veel soepelder rijdt door Cadillac STS chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Cadillac STS meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Cadillac

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Cadillac STS 4.6 V8 320pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Cadillac STS 4.6 V8 320pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Cadillac STS 4.6 V8 320pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Cadillac STS 4.6 V8 320pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Cadillac STS 4.6 V8 320pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Cadillac STS 4.6 V8 320pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Cadillac STS 4.6 V8 320pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Cadillac STS 4.6 V8 320pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Cadillac STS 4.6 V8 320pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Cadillac STS 4.6 V8 320pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Cadillac STS 4.6 V8 320pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Cadillac STS 4.6 V8 320pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Cadillac STS 4.6 V8 320pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Cadillac STS 4.6 V8 320pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Cadillac STS 4.6 V8 320pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Cadillac STS 4.6 V8 320pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Cadillac STS 4.6 V8 320pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Cadillac STS 4.6 V8 320pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Cadillac STS 4.6 V8 320pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Cadillac STS 4.6 V8 320pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Cadillac STS 4.6 V8 320pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.