Cadillac STS 4.4 V8 469pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac sts 4.4 v8 469pk

Stage 1 Cadillac STS 4.4 V8 469pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 469pk 500pk +6.6%
Koppel 595nm 680nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Cadillac STS 4.4 V8 469pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Cadillac STS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Cadillac STS 4.4 V8 469pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Cadillac STS chip tunen. Je Cadillac STS 4.4 V8 469pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Cadillac STS 4.4 V8 469pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Cadillac STS 4.4 V8 469pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Cadillac STS 4.4 V8 469pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Cadillac STS 4.4 V8 469pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Cadillac STS 4.4 V8 469pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Cadillac STS 4.4 V8 469pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Cadillac STS 4.4 V8 469pk.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Cadillac STS 4.4 V8 469pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van de beste Cadillac STS 4.4 V8 469pk chiptuning software

Ontdek wat auto chip tuning voor u Cadillac STS 4.4 V8 469pk kan doen:

Methodes voor Cadillac STS 4.4 V8 469pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Cadillac STS 4.4 V8 469pk OBD chiptuning

OBD tuning Cadillac STS 4.4 V8 469pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Cadillac STS 4.4 V8 469pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Cadillac STS 4.4 V8 469pk met meer kracht, zonder dat je Cadillac STS 4.4 V8 469pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Cadillac STS 4.4 V8 469pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Cadillac STS 4.4 V8 469pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Cadillac STS 4.4 V8 469pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Cadillac STS 4.4 V8 469pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Cadillac STS 4.4 V8 469pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Mini
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Cadillac auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Cadillac en bent u uw Cadillac dus even kwijt.