Cadillac SRX 3.6 V6 308pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac srx 3.6 v6 308pk

Stage 1 Cadillac SRX 3.6 V6 308pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 308pk 328pk +6.5%
Koppel 359nm 380nm +5.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Cadillac SRX 3.6 V6 308pk kan doen:

De ecu software van uw Cadillac SRX is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Cadillac SRX 3.6 V6 308pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw Cadillac kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Cadillac SRX 3.6 V6 308pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Cadillac SRX 3.6 V6 308pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Cadillac
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Cadillac SRX 3.6 V6 308pk
 • Geluid klinkt harder uit uw Cadillac
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Cadillac SRX 3.6 V6 308pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Cadillac SRX 3.6 V6 308pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Cadillac SRX 3.6 V6 308pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Cadillac SRX 3.6 V6 308pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Cadillac SRX 3.6 V6 308pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Cadillac SRX 3.6 V6 308pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Cadillac SRX 3.6 V6 308pk tuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor u Cadillac SRX 3.6 V6 308pk auto kan doen:

Methodes voor Cadillac SRX 3.6 V6 308pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Cadillac SRX 3.6 V6 308pk OBD chiptuning

OBD tuning Cadillac SRX 3.6 V6 308pk is een geliefde methode om je Cadillac SRX 3.6 V6 308pk te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Cadillac SRX 3.6 V6 308pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Cadillac SRX 3.6 V6 308pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Cadillac SRX 3.6 V6 308pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Cadillac SRX 3.6 V6 308pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Cadillac SRX 3.6 V6 308pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Cadillac SRX 3.6 V6 308pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Cadillac SRX 3.6 V6 308pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Cadillac SRX 3.6 V6 308pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Citroën
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Cadillac auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.