Cadillac CTS 6.0 V8 405pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac cts 6.0 v8 405pk

Stage 1 Cadillac CTS 6.0 V8 405pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 405pk 425pk +4.9%
Koppel 536nm 555nm +3.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Cadillac CTS een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Cadillac CTS 6.0 V8 405pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Cadillac CTS zult u merken dat uw Cadillac CTS veel soepelder rijdt door tuning Cadillac CTS 6.0 V8 405pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw Cadillac
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Cadillac CTS 6.0 V8 405pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Cadillac CTS 6.0 V8 405pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Cadillac CTS 6.0 V8 405pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Cadillac CTS 6.0 V8 405pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van beste tuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Cadillac CTS 6.0 V8 405pk kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Cadillac CTS 6.0 V8 405pk wordt!

Verschillende vormen Cadillac CTS 6.0 V8 405pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Cadillac CTS 6.0 V8 405pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Cadillac CTS 6.0 V8 405pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Cadillac CTS 6.0 V8 405pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Cadillac CTS 6.0 V8 405pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Cadillac CTS 6.0 V8 405pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Cadillac CTS 6.0 V8 405pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Cadillac CTS 6.0 V8 405pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Cadillac CTS 6.0 V8 405pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Cadillac CTS 6.0 V8 405pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Cadillac auto, zonder dat hierbij aanpassingen Cadillac baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Cadillac dus even kwijt.