Chiptuning Amsterdam | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Amsterdam: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Amsterdam voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt beter ​

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Amsterdam. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Amsterdam engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Amsterdam engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Amsterdam engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Amsterdam verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Amsterdam chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van de beste tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Amsterdam OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Amsterdam maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Daardoor is dit een goedkope Amsterdam chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een goed voorbeeld is dodge caliber tuning

Stage 2 chiptuning Amsterdam

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Amsterdamtuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Amsterdam is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al onze chiptuning vestigingen zien:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Duivendrecht, Diemen, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Tuindorp Oostzaan, Kadoelen, Driemond, Landsmeer, Weesp, Muiden. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

Chiptunen doen de fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, of lees hieronder een samenvatting.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op chiptuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning Amsterdam zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij