Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tsi 210pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 260pk +23.8%
Koppel 280nm 400nm +42.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk?

De ecu software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Tiguan tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk
 • De beste Volkswagen Tiguantuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk.

Zo doen wij naast Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 210pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Mercury motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.