Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota hilux 2.8 d-4d 177pk

Stage 1 Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 207pk +16.9%
Koppel 420nm 520nm +23.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Toyota Hilux tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Mooier geluid uit uw Toyota
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningToyota Hilux 2.8 D-4D 177pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk tuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk is een geliefde methode om je Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk!

Chiptuning Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Hilux 2.8 D-4D 177pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Toyota ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota auto, zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.