Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 126pk 150pk +19%
Koppel 300nm 370nm +23.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Avensis is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Toyota Avensis tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • De beste Toyota Avensistuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk!

Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Toyota Avensis 2.0 D-4D 126pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Citroën ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Toyota .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.