Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 190pk +7.3%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk kan doen:

De ecu software van uw Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Toyota Avensis veel soepelder gaat door chip tuning Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever geluid
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik van uw Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van de beste Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk met meer performance, zonder dat je Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk chiptuning.

Zo doen wij naast Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Toyota Avensis 2.2 D-4D dcat 177pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Toyota .

Daarom is je Toyota auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Toyota auto dus even kwijt.