Suzuki Vitara 1.4 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki vitara 1.4 140pk

Stage 1 Suzuki Vitara 1.4 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 220nm 280nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Suzuki Vitara 1.4 140pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Suzuki Vitara 1.4 140pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Suzuki kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Suzuki Vitara chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Suzuki Vitara 1.4 140pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Suzuki Vitara 1.4 140pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Suzuki Vitara 1.4 140pk?​

Bij stage one chippen Suzuki Vitara 1.4 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Suzuki Vitara 1.4 140pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Suzuki Vitara 1.4 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Suzuki Vitara 1.4 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Suzuki Vitara 1.4 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Suzuki Vitara 1.4 140pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Suzuki Vitara 1.4 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Suzuki Vitara 1.4 140pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Suzuki Vitara 1.4 140pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Suzuki Vitara 1.4 140pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Suzuki Vitara 1.4 140pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede Suzuki Vitarachiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Suzuki Vitara 1.4 140pk motor tuning:

Voor het Suzuki Vitara 1.4 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Suzuki Vitara 1.4 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Suzuki Vitara 1.4 140pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Suzuki Vitara 1.4 140pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Suzuki Vitara 1.4 140pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Suzuki Vitara 1.4 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Suzuki Vitara 1.4 140pk!

Stage 2 Suzuki Vitara 1.4 140pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Vitara 1.4 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Suzuki Vitara 1.4 140pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Suzuki Vitara 1.4 140pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Suzuki Vitara 1.4 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Suzuki Vitara 1.4 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Suzuki Vitara 1.4 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Suzuki .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Suzuki dus even kwijt.