Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki sx4 s-cross 1.6i 120pk

Stage 1 Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 134pk +11.7%
Koppel 156nm 170nm +9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk?

De standaard software in de motor controller van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Suzuki auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Suzuki SX4 S-Cross is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk gaat u merken dat uw Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk veel lekkerder gaat door Suzuki SX4 S-Cross tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Suzuki SX4 S-Cross 1.6i 120pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki , zonder dat hierbij veranderingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.