Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki swift 1.4 boosterjet 140pk

Stage 1 Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Suzuki Swift is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Suzuki Swift door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Suzuki Swift tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw Suzuki
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw Suzuki

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor uw Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk OBD chiptuning

OBD tuning Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk is een populaire methode om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Suzuki Swift 1.4 Boosterjet 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.