Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki sx4 1.6 ddis 90pk

Stage 1 Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 215nm 260nm +20.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Suzuki SX4 veel soepelder rijdt door Suzuki SX4 tunen. Je Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Suzuki

Hoe gaat dat precies, chippenSuzuki SX4 1.6 DDiS 90pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk.

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Suzuki auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk kan worden!

Ontdek wat auto tuning voor uw Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk kan doen:

Methodes voor Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk motor tuning:

Voor het Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk!

Chiptuning Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk haalt.

Stage 2 chiptuning Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Suzuki SX4 1.6 DDiS 90pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Renault tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Suzuki .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Suzuki .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Suzuki auto dus even kwijt.