Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki grand vitara 2.4i 169pk

Stage 1 Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 169pk 180pk +6.5%
Koppel 227nm 240nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Suzuki Grand Vitara is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Suzuki Grand Vitara een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Suzuki Grand Vitara kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Suzuki Grand Vitara heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Suzuki Grand Vitara veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningSuzuki Grand Vitara 2.4i 169pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Suzuki auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk kan worden!

Verschillende vormen Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk is een geliefde manier om je Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk. Via deze manier moet je zelfs de Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk!

Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk ook diverse andere software aanpassingen voor Suzuki Grand Vitara 2.4i 169pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.