Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki grand vitara 2.0 tdi 109pk

Stage 1 Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 136pk +24.8%
Koppel 270nm 330nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk?

De ecu software van uw Suzuki Grand Vitara is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Suzuki Grand Vitara kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Suzuki Grand Vitara meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw Suzuki
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk motor tuning:

Voor het Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Suzuki en bent u uw Suzuki auto dus even kwijt.