Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki swift 1.6 vvt s 136pk

Stage 1 Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 150pk +10.3%
Koppel 160nm 175nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Suzuki Swift gaat u merken dat uw Suzuki Swift veel lekkerder gaat door Suzuki Swift chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk.

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk
 • Goede Suzuki Swifttuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk motor tuning:

Voor het Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Suzuki Swift 1.6 VVT S 136pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Suzuki chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.