Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki swift 1.6 sport 125pk

Stage 1 Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 140pk +12%
Koppel 148nm 165nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk ecu van uw Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Suzuki auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Suzuki auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk veel soepelder rijdt door chip tuning Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk. Je Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s uit uw Suzuki

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto laten chippen voor u Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk auto kan doen:

Verschillende vormen Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk motor tuning:

Voor het Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Suzuki Swift 1.6 Sport 125pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Mini
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki , zonder dat hierbij aanpassingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Suzuki dus even kwijt.