Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki swift 1.0 boosterjet 112pk

Stage 1 Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 130pk +16.1%
Koppel 170nm 215nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Suzuki auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Suzuki kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Suzuki Swift chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw Suzuki

Hoe gaat dat precies, chippen van een Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk?​

Voor stage one tuning Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk tuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk auto kan doen:

Methodes voor Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk!

Stage 2 Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk ook verscheidene andere software modificaties voor Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Suzuki en bent u uw Suzuki dus even kwijt.