Suzuki Kizashi 2.4i 178pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki kizashi 2.4i 178pk

Stage 1 Suzuki Kizashi 2.4i 178pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 178pk 190pk +6.7%
Koppel 230nm 250nm +8.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Suzuki Kizashi 2.4i 178pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Suzuki Kizashi is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Suzuki Kizashi 2.4i 178pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Suzuki Kizashi 2.4i 178pk​
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Suzuki Kizashi 2.4i 178pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Suzuki Kizashi 2.4i 178pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Suzuki Kizashi 2.4i 178pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Suzuki Kizashi 2.4i 178pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Suzuki Kizashi 2.4i 178pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Suzuki Kizashi 2.4i 178pk tuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Suzuki Kizashi 2.4i 178pk
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Suzuki Kizashi 2.4i 178pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Suzuki Kizashi 2.4i 178pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Kizashi 2.4i 178pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki Kizashi 2.4i 178pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Suzuki Kizashi 2.4i 178pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Suzuki Kizashi 2.4i 178pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Suzuki Kizashi 2.4i 178pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Suzuki Kizashi 2.4i 178pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Suzuki Kizashi 2.4i 178pk haalt.

Stage 2 chiptuning Suzuki Kizashi 2.4i 178pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Suzuki Kizashi 2.4i 178pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Suzuki Kizashi 2.4i 178pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Suzuki Kizashi 2.4i 178pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Suzuki auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.