Seat Leon 2.0 TFSI 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Leon 2.0 TFSI 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 365pk +30.4%
Koppel 350nm 470nm +34.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 18 & Temic DQ250
Compressieverhouding 9,3 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CJX

Seat tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Seat Leon is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Seat Leon 2.0 TFSI 280pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Leon 2.0 TFSI 280pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Seat Leon 2.0 TFSI 280pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Seat Leon 2.0 TFSI 280pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Leon 2.0 TFSI 280pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Leon 2.0 TFSI 280pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Seat Leon 2.0 TFSI 280pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Seat Leon 2.0 TFSI 280pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Leon 2.0 TFSI 280pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Seat Leon 2.0 TFSI 280pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Goede Seat Leonchiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Seat Leon 2.0 TFSI 280pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Leon 2.0 TFSI 280pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 280pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Seat Leon 2.0 TFSI 280pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Seat Leon 2.0 TFSI 280pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Seat Leon 2.0 TFSI 280pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 280pk. Hierbij pas je de Seat Leon 2.0 TFSI 280pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Leon 2.0 TFSI 280pk haalt.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 280pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Seat Leon 2.0 TFSI 280pk.

Gespecialiseerde know-how over Seat Leon 2.0 TFSI 280pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Seat Leon 2.0 TFSI 280pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 280pk.

Zo doen wij naast chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 280pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

MAN ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat auto en bent u uw Seat dus even kwijt.