Seat Ateca 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Ateca 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 340nm 430nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ateca 2.0 TDI 150pk auto kan doen:

De ecu software van uw Seat Ateca 2.0 TDI 150pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Seat Ateca vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Ateca 2.0 TDI 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Seat Ateca 2.0 TDI 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Seat Ateca 2.0 TDI 150pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Ateca 2.0 TDI 150pk
 • Meer koppel uit uw Seat
 • Harder geluid uit uw Seat
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Seat Ateca 2.0 TDI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Seat Ateca 2.0 TDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Ateca 2.0 TDI 150pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Ateca 2.0 TDI 150pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Seat Ateca 2.0 TDI 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Seat Ateca 2.0 TDI 150pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Seat Ateca 2.0 TDI 150pk chiptuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Seat Ateca 2.0 TDI 150pk auto kan doen:

Methodes voor Seat Ateca 2.0 TDI 150pk motor tuning:

Voor het Seat Ateca 2.0 TDI 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Ateca 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ateca 2.0 TDI 150pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Seat Ateca 2.0 TDI 150pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Ateca 2.0 TDI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Seat Ateca 2.0 TDI 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Seat Ateca 2.0 TDI 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Ateca 2.0 TDI 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Ateca 2.0 TDI 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Ateca 2.0 TDI 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Ateca 2.0 TDI 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Seat Ateca 2.0 TDI 150pk ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Ateca 2.0 TDI 150pk.

Zo doen wij naast Seat Ateca 2.0 TDI 150pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Seat Ateca 2.0 TDI 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Infiniti tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.