Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 365pk +21.7%
Koppel 380nm 470nm +23.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 18.1 & Temic DQ250-6A/6F/6V-MQB & Temic DQ381
Compressieverhouding 9,3 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CJXC

Seat tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk?

De standaard software in de ecu van uw Seat Leon is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Seat Leon gaat u merken dat uw Seat Leon veel lekkerder gaat door chiptuning Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Seat
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk chiptuning files
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk!

Stage 2 chiptuning Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk chiptuning genoemd. Je Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Leon 2.0 TSI Cupra 300pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Seat auto dus even kwijt.