Seat Leon 2.0 TDI 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Leon 2.0 TDI 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 225pk +22.3%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Seat Leon kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Leon heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Seat Leon tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Leon veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Seat Leon 2.0 TDI 184pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Seat Leon 2.0 TDI 184pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Leon 2.0 TDI 184pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Leon 2.0 TDI 184pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Leon 2.0 TDI 184pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Seat Leon 2.0 TDI 184pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Seat Leon 2.0 TDI 184pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat Leon 2.0 TDI 184pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Seat Leon 2.0 TDI 184pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Seat Leon 2.0 TDI 184pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Leon 2.0 TDI 184pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Seat Leon 2.0 TDI 184pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Leon 2.0 TDI 184pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Leon 2.0 TDI 184pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Leon 2.0 TDI 184pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 2.0 TDI 184pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Leon 2.0 TDI 184pk.

Specialistische Seat Leon 2.0 TDI 184pk ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Leon 2.0 TDI 184pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Leon 2.0 TDI 184pk.

Zo doen wij naast Seat Leon 2.0 TDI 184pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Aston Martin
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.