Seat Leon 1.2 TSI 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Leon 1.2 TSI 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 140pk +62.8%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Seat Leon 1.2 TSI 86pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Seat Leon chip tunen. Je Seat Leon 1.2 TSI 86pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer performance uit uw Seat

Hoe gaat dat precies, chippenSeat Leon 1.2 TSI 86pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Leon 1.2 TSI 86pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Seat Leon 1.2 TSI 86pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk wordt!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Seat Leon 1.2 TSI 86pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Leon 1.2 TSI 86pk motor tuning:

Voor het Seat Leon 1.2 TSI 86pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Leon 1.2 TSI 86pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.2 TSI 86pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Leon 1.2 TSI 86pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Seat Leon 1.2 TSI 86pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Leon 1.2 TSI 86pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Seat Leon 1.2 TSI 86pk!

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.2 TSI 86pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Seat Leon 1.2 TSI 86pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Leon 1.2 TSI 86pk chiptuning. Hierbij pas je de Seat Leon 1.2 TSI 86pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Leon 1.2 TSI 86pk haalt.

Deze vorm van Seat Leon 1.2 TSI 86pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Leon 1.2 TSI 86pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Leon 1.2 TSI 86pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.