Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 64pk 75pk +17.2%
Koppel 125nm 150nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk auto chiptunen?

De ecu van uw Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Seat Ibiza vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto chip tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Seat Ibiza chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Mooier geluid
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Ibiza 1.9 SDI 64pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk kan doen:

Methodes voor Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk!

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Ibiza 1.9 SDI 64pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.