Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 120pk +60%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Ibiza veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen uit uw Seat
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk
 • Gebruik van beste tuning files
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk is een geliefde manier om je Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk!

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Ibiza 1.0 TSI 75pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Volkswagen
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.