Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea freetrack 2.0 tdi cr 170pk

Stage 1 Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Seat Altea FreeTrack is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Seat Altea FreeTrack tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappenSeat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto
 • Gebruik van beste tuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk auto kan doen:

Methodes voor Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk. Via deze methode hoef je zelfs de Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 170pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Renault
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Seat auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw auto dus even kwijt.