Seat Leon 2.0 FSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Leon 2.0 FSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 160pk +6.7%
Koppel 200nm 215nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Seat Leon kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk zult u merken dat uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk veel soepelder gaat door tuning Seat Leon 2.0 FSI 150pk. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Seat Leon 2.0 FSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Seat Leon 2.0 FSI 150pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Leon 2.0 FSI 150pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste Seat Leontuning files in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Seat Leon 2.0 FSI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Seat Leon 2.0 FSI 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Seat Leon 2.0 FSI 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Seat Leon 2.0 FSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Seat Leon 2.0 FSI 150pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 2.0 FSI 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Leon 2.0 FSI 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Leon 2.0 FSI 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Leon 2.0 FSI 150pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Nissan
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.