Seat Toledo 1.2 TSI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.2 tsi 85pk

Stage 1 Seat Toledo 1.2 TSI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 140pk +64.7%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1197 CC
Type ecu Bosch MED17.5.25 & Siemens/Continental Simos 10.22
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 71,0 X 75,6 mm
Motornummer CBZ

Seat tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Seat Toledo 1.2 TSI 85pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto chip tuning.

Door het chippen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Seat Toledo tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Toledo veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Seat Toledo 1.2 TSI 85pk
 • Meer rijplezier uit uw Seat Toledo 1.2 TSI 85pk​
 • Harder geluid
 • Meer performance uit uw Seat

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Seat Toledo 1.2 TSI 85pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Seat Toledo 1.2 TSI 85pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Toledo 1.2 TSI 85pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto
 • Goede Seat Toledochiptuning software in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Seat Toledo 1.2 TSI 85pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Toledo 1.2 TSI 85pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Toledo 1.2 TSI 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Toledo 1.2 TSI 85pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Toledo 1.2 TSI 85pk.

Daardoor is dit een voordelige Seat Toledo 1.2 TSI 85pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Toledo 1.2 TSI 85pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Toledo 1.2 TSI 85pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Seat Toledo 1.2 TSI 85pk!

Stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.2 TSI 85pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Toledo 1.2 TSI 85pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Toledo 1.2 TSI 85pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Toledo 1.2 TSI 85pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.2 TSI 85pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Seat Toledo 1.2 TSI 85pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Toledo 1.2 TSI 85pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Toledo 1.2 TSI 85pk.

Zo doen wij naast chiptuning Seat Toledo 1.2 TSI 85pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Seat Toledo 1.2 TSI 85pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Hummer tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.