Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.4 tsi 122pk (cmba-cxsa)

Stage 1 Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 155pk +27%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Seat Leon een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA):​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Seat
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippenSeat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA)?​

Bij stage één chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA), en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA)
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) kan worden!

Ontdek wat chip tuning voor u Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA). Met deze manier hoef je zelfs de Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA)!

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA)

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA), of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Leon 1.4 TSI 122pk (CMBA-CXSA) chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.