Seat Toledo 1.4 TSI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Toledo 1.4 TSI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Toledo 1.4 TSI 140pk kan doen:

De ecu software van uw Seat Toledo is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Seat Toledo een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Seat Toledo zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Seat Toledo 1.4 TSI 140pk. Je Seat Toledo zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Seat Toledo 1.4 TSI 140pk?​

Bij stage 1 chippen Seat Toledo 1.4 TSI 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Toledo 1.4 TSI 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Seat Toledo 1.4 TSI 140pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Seat Toledo 1.4 TSI 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Seat Toledo 1.4 TSI 140pk.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Toledo 1.4 TSI 140pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Toledo 1.4 TSI 140pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software

Ontdek wat chip tuning voor u Seat Toledo 1.4 TSI 140pk auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Toledo 1.4 TSI 140pk motor tuning:

Voor het Seat Toledo 1.4 TSI 140pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Toledo 1.4 TSI 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Seat Toledo 1.4 TSI 140pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Seat Toledo 1.4 TSI 140pk. Zonder de Seat Toledo 1.4 TSI 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Seat Toledo 1.4 TSI 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 140pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Seat Toledo 1.4 TSI 140pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Seat Toledo 1.4 TSI 140pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Toledo 1.4 TSI 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Seat Toledo 1.4 TSI 140pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Seat Toledo 1.4 TSI 140pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.