Seat Arosa 1.7 SDI 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Arosa 1.7 SDI 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 70pk +16.7%
Koppel 115nm 135nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Arosa 1.7 SDI 60pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je Seat Arosa 1.7 SDI 60pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Seat Arosa 1.7 SDI 60pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Seat Arosa zult u merken dat uw Seat Arosa 1.7 SDI 60pk veel soepelder rijdt door chip tuning Seat Arosa 1.7 SDI 60pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer plezier uit uw Seat Arosa 1.7 SDI 60pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Seat Arosa 1.7 SDI 60pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Arosa 1.7 SDI 60pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Seat Arosa 1.7 SDI 60pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Arosa 1.7 SDI 60pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Seat Arosa 1.7 SDI 60pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Arosa 1.7 SDI 60pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Seat Arosa 1.7 SDI 60pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Seat Arosa 1.7 SDI 60pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede Seat Arosa 1.7 SDI 60pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat Arosa 1.7 SDI 60pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Seat Arosa 1.7 SDI 60pk wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Arosa 1.7 SDI 60pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Arosa 1.7 SDI 60pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Arosa 1.7 SDI 60pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Seat Arosa 1.7 SDI 60pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Seat Arosa 1.7 SDI 60pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Arosa 1.7 SDI 60pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Arosa 1.7 SDI 60pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Seat Arosa 1.7 SDI 60pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Lamborghini
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.