Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat alhambra 2.0 tdi cr 115pk

Stage 1 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 185pk +60.9%
Koppel 280nm 410nm +46.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Alhambra gaat u merken dat uw Seat Alhambra veel soepelder gaat door Seat Alhambra tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk.

De chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning software

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk motor tuning:

Voor het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk.

Daardoor is dit een voordelige Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Alhambra 2.0 TDI CR 115pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu Mitsubishi
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Seat .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Seat dus even kwijt.