Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 100pk +33.3%
Koppel 155nm 245nm +58.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk auto kan doen:

De ecu software van uw Seat Cordoba is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Cordoba gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Seat Cordoba chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk
 • Sportiever geluid uit uw Seat
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk. Zonder de Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Cordoba 1.4 TDI 75pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.