Seat Leon 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Seat Leon 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Leon 1.9 TDI 105pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Seat Leon is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Seat Leon chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Leon 1.9 TDI 105pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Seat Leon 1.9 TDI 105pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Seat Leon 1.9 TDI 105pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Seat Leon 1.9 TDI 105pk​
 • Mooier geluid uit uw Seat
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Seat Leon 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Leon 1.9 TDI 105pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Seat Leon 1.9 TDI 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Leon 1.9 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Leon 1.9 TDI 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Leon 1.9 TDI 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Seat Leon 1.9 TDI 105pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Seat Leon 1.9 TDI 105pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Seat Leon 1.9 TDI 105pk.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Seat Leon 1.9 TDI 105pk motor tuning:

Voor het Seat Leon 1.9 TDI 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Leon 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Seat Leon 1.9 TDI 105pk is een veelvoorkomende manier om je Seat Leon 1.9 TDI 105pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Seat Leon 1.9 TDI 105pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Seat Leon 1.9 TDI 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Leon 1.9 TDI 105pk met meer kracht, zonder dat je Seat Leon 1.9 TDI 105pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Leon 1.9 TDI 105pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Seat Leon 1.9 TDI 105pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Leon 1.9 TDI 105pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Leon 1.9 TDI 105pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Seat Leon 1.9 TDI 105pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Leon 1.9 TDI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Leon 1.9 TDI 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Citroën ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Seat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.