Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.4 tsi 150pk (cthf-ctjc)

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 220nm 300nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Seat Ibiza een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Seat Ibiza tunen. Je Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC):​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC)
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenSeat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC)?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede Seat Ibizachiptuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC)
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) met meer kracht, zonder dat je Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC). Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC) ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC).

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Ibiza 1.4 TSI 150pk (CTHF-CTJC)software modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Mini
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw Seat auto dus even kwijt.