Seat Toledo 1.6 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.6 tdi 115pk

Stage 1 Seat Toledo 1.6 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Seat Toledo 1.6 TDI 115pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Seat Toledo met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Seat Toledo 1.6 TDI 115pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Seat Toledo 1.6 TDI 115pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Seat Toledo 1.6 TDI 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Toledo 1.6 TDI 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Toledo 1.6 TDI 115pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Toledo 1.6 TDI 115pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Seat Toledo 1.6 TDI 115pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Seat Toledo 1.6 TDI 115pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Seat Toledo 1.6 TDI 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Seat Toledo 1.6 TDI 115pk.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Seat Toledo 1.6 TDI 115pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Seat Toledo 1.6 TDI 115pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Toledo 1.6 TDI 115pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Seat Toledo 1.6 TDI 115pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Seat Toledo 1.6 TDI 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Seat Toledo 1.6 TDI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Toledo 1.6 TDI 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Seat Toledo 1.6 TDI 115pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Seat Toledo 1.6 TDI 115pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.6 TDI 115pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Seat Toledo 1.6 TDI 115pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Seat Toledo 1.6 TDI 115pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Toledo 1.6 TDI 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Toledo 1.6 TDI 115pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Toledo 1.6 TDI 115pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

GMC ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.