Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.4 tdi 70pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 100pk +42.9%
Koppel 155nm 245nm +58.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk kan doen:

De ecu van uw Seat Ibiza is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Seat Ibiza meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Seat
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Ibiza 1.4 TDI 70pk?​

Bij stage één chippen Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk
 • Specialistische kennis
 • Goede Seat Ibizachiptuning software in gebruik

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk OBD chiptuning

OBD tuning Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk.

Zo doen wij naast chiptuning Seat Ibiza 1.4 TDI 70pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.