Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat cordoba 1.4i 16v 75pk

Stage 1 Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 85pk +13.3%
Koppel 126nm 140nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Seat Cordoba is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Seat Cordoba gaat u merken dat uw Seat Cordoba veel lekkerder gaat door chiptuning Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk chiptuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk auto kan doen:

Methodes voor Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk motor tuning:

Voor het Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk.

Daardoor is dit een goedkope Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Cordoba 1.4i 16v 75pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.